Sisäcrossirata ja driftingrata sijaitsevat Kuopion Leväsellä Puuilon ja IKH:n liikerakennuksen yläkerrassa osoitteessa  Leväsentie 5 , 70700 Kuopio. Kulku rakennuksen keskiovesta Metrotukun alapuolella olevasta Lounaspuoti Tuikkeen ovesta.

Rata on auki pääsääntöisesti viikonloppuisin klo 12.00 alkaen ja kerhoiltoina maanantaisin klo. 17.00 sekä keskiviikkoisin klo. 18.00 alkaen. Muuten sopimuksen mukaan.

Ulko-oven ollessa lukittuna käytetään avainta, joka löytyy oven sivussa olevasta koodilukitusta avainkaapista. Avainlokeron koodi myönnetään  kuukausi- tai kausimaksun maksaneille.

Huomioithan radalle saapuessa voimassa olevat Covid-19 ohjeistukset.

Tilassa on kaksi autorataa ja dronerata:  noin 300 m² crossirata (muovimattoa) ja noin 100 m² driftingrata (messumattoa) ja lisäksi dronerata joka kulkee osaksi katossa ja lattialla (helposti säädettävissä taitojen mukaan).

Autoradat sopivat 1/10 ja sitä pienemmille autoille ja  dronerata sopii whoopeista 2.5 tuumasiin droneihin. Crossiradalla on käytössä MyLabs AMB ajanottojärjestelmä.

Tilassa on myös touringmatot ja ne ovat käytössä ajoittain. Touringmatoilla on piikkirenkaisella autolla ajo kielletty (Minit/Gt/touring/kiilat ja muut tasamaa-autot sallittu). Tästä ilmoitetaan erikseen kun tilassa on touringbaana käytössä. Pääsääntöisesti ajetaan siis ”betonikrossia” muovimatolla ja driftingiä messumatoilla.

RATAMAKSUT

Aloitus-/KUAn jäsenmaksu 45€ kausimaksujen osalta.

1kk kausimaksu 60€/kk, juniorit (alle 18 vuotta) 30€/kk
Tutustumistarjous ensimmäisestä 1kk kausimaksusta 30€/kk, juniorit 15€/kk

3kk kausimaksu 120€, juniorit 60€
6kk kausimaksu 200€, juniorit 100€
12kk kausimaksu 315€, juniorit 157,50€

Aikuisille kausimaksajille luovutetaan tilan avainkoodi jolla pääsee radalle ympäri vuorokauden. Alle 15 vuotiaat kausimaksajat pääsevät radalle vain silloin kun siellä on avainkoodin saaneita ajajia paikalla.

Kertamaksu 10€, juniorit 5€
Kertamaksulla on mahdollista käydä radalla vain silloin kun se on avoinna ja paikalla on vähintään yksi radan kausimaksajista.

Kausimaksaja sitoutuu noudattamaan seuraavia radan sääntöjä.

Ratamaksut:
Kuopion urheiluautoiljat ry
FI98 5600 0520 4085 95
Viite: 355 05033

Ajanottotransponderin vuokra muille kuin kausimaksajille 5€/päivä.

Dronekuskit menevät samoilla hinnoilla kuin juniorit.

Maksut ovat perhekohtaisia, eli aikuisen ratamaksulla voivat harrastaa kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Kuukausi- ja kausimaksut ovat voimassa maksupäivästä alkaen maksetun kauden verran.

Pidä ratamaksun kuitti mukana radalla, joko kännykässä tai tulostettuna paperille.

Maksut ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

X