Sisäcrossirata ja driftingrata sijaitsevat Kuopion Leväsellä Puuilon ja IKH:n liikerakennuksen yläkerrassa osoitteessa  Leväsentie 5 , 70700 Kuopio. Kulku rakennuksen keskiovesta Metrotukun alapuolella olevasta Lounaspuoti Tuikkeen ovesta.

Rata on auki pääsääntöisesti viikonloppuisin klo 12.00 alkaen ja kerhoiltoina keskiviikkoisin klo 18.00 alkaen. Muuten sopimuksen mukaan.

Ulko-oven ollessa lukittuna käytetään avainta, joka löytyy oven sivussa olevasta koodilukitusta avainkaapista. Avainlokeron koodi myönnetään  kuukausi- tai kausimaksun maksaneille.

Tilassa on kaksi autorataa ja dronerata:  noin 300 m² crossibrata (muovimattoa) ja noin 100 m² driftingrata (messumattoa) ja lisäksi dronerata joka kulkee osaksi katossa ja lattialla (helposti säädettävissä taitojen mukaan).

Autoradat sopivat 1/10 ja sitä pienemmille autoille ja  dronerata sopii whoopeista 2.5 tuumasiin droneihin. Crossiradalla on käytössä MyLabs AMB ajanottojärjestelmä.

Tilassa on myös touringmatot ja ne ovat käytössä ajoittain. Touringmatoilla on piikkirenkaisella autolla ajo kielletty (Minit/Gt/touring/kiilat ja muut tasamaa-autot sallittu). Tästä ilmoitetaan erikseen kun tilassa on touringbaana käytössä. Pääsääntöisesti ajetaan siis ”betonikrossia” muovimatolla ja driftingiä messumatoilla. Crossirata pidotetaan sitruunahapolla.

RATAMAKSUT

Ratamaksut ja ohjeet päivittyvät tähän paikkaan viikon 43/2020 aikana! 

1kk kausimaksu 50€/kk, juniorit (alle 18 vuotta) 25€/kk
Tutustumistarjous ensimmäisestä 1kk kausimaksusta 30€/kk, juniorit 15€/kk

3kk kausimaksu 135€, juniorit 60€
6kk kausimaksu 240€, juniorit 90€
12kk kausimaksu 360€, juniorit 120€

Päivämaksu 10€, juniorit 5€

Dronekuskit menevät samoilla hinnoilla kuin juniorit.

Maksut ovat perhekohtaisia, eli aikuisen ratamaksulla voivat harrastaa kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Kuukausi- ja kausimaksut ovat voimassa maksupäivästä alkaen maksetun kauden verran.

Pidä ratamaksun kuitti mukana radalla, joko kännykässä tai tulostettuna paperille.

X