Lue tämä ennen tiimituotekauppaan siirtymistä

KIHUN tiimituotekaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia kerhon toimintaan liittyviä tiimituotteita. Kuka tahansa voi tilata niitä itselleen. Osa tuotteista on suunniteltu valmiiksi loppuun asti ja sinun tarvitsee vain klikata tuotteet ostoskoriin ja tilata ne. Valitset vain värityksen ja koon.

Osaan tuotteista on mahdollista kirjoittaa oma nimi rintapieleen. Sen vuoksi olemme avanneet nettikauppaan Design-työkalun, jolla voit kirjoittaa ja asemoida nimesi oikeaan kohtaa. Design työkalulla on mahdollista tehdä kaikkea muutakin, mutta haluamme pitää tiimituotteemme samanlaisina kaikilla, joten toivomme että käytät sitä vain nimesi kirjoittamiseen. Käytä vain niitä värejä, joita nettikauppa tarjoaa ennen design -työkalun avaamista.

Nimenkirjoitusohjeet olemme koonneet omalle sivulleen ja seuraa niitä tarkasti, niin saamme kaikille samanlaiset asusteet.

Kaikki tuotteet tilataan ja maksetaan suoraan valmistajalle. Ne myös lähetetään suoraan tilaajalle. Kaikki hinnat ovat suoraan valmistajan hintoja eikä Kihu ota mitään välistä. Kihu ei vastaa mistään kaupankäyntiin liittyvästä, kuten esimerkiksi hinnoittelusta, toimituksista, takuusta, tuotteiden laadusta eikä merkintöjen oikeellisuudesta.

 

Voit siirtyä kauppaa rullaamalla sivua alaspäin. Se aukeaa myös tästä linkistä vähän isompana: https://shop.spreadshirt.fi/kihu-tiimituotekauppa